*-*-*КаZаKшА_рэп_хип-хоп_порталы*-*-*

Объявление

Изображение с кодом 710772 - savepic.ru — сервис хранения изображений

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » *-*-*КаZаKшА_рэп_хип-хоп_порталы*-*-* » Audio » ADAY OTBASY - MINE SAGAN!!!! JANA TRACK!!!!

ADAY OTBASY - MINE SAGAN!!!! JANA TRACK!!!!

Сообщений 41 страница 60 из 117

41

SANJAR./l\ написал(а):

SAT kalaisin ? ?

бари Шукир Алла озин калай?

0

42

Тректерин багалайм мыктыны мыкты деп мойндау керек оны сыртынан осектеп кундегенше !!

0

43

нахоя кырылып жатырсындар НАХУ КЕРЕК  Интернет аркылы/  кызык

0

44

Jas Kyran TagaI написал(а):

Тректерин багалайм мыктыны мыкты деп мойндау керек оны сыртынан осектеп кундегенше !!

сыртынан емес керек болса бетине айтамын а так оз озиме жауап беремин хех ким болыпты ол соншама бетине айта алмайтындай?

0

45

Салам джиги и кыздарики !

Тректи арким оз ойымен багалап сынап жатыр екен арине аркимнин ойы оз алдына дурыс шыгар мумкин !

Казир жуктеп корейк сосын оз ойымды айтып карайын ал тек шындыкты айтам оз оймнын !

Унамай калып жатырса кореалмайд деген анигмелер болмасын !

0

46

щааасс таак ЧИТАЙ внимательнее :

ЛАС _ ПРОДАКШЕН я против тебя ничего не имела , единственное то что мне не нравится в тебе - ЭТО Твоя ТупоСть дешевая !!!
А на счет  ТАГАй и как там - Молчи СУКИН СЫН , мне плевать на твоих людей бляя! ты сначало покажи мне свой Ебануттый мамбетский рэп и я на теа Смеятся буду ДАЛБИЧЧ бляядЬЬЬ!!!
вообще не дуй св мою сторону , мне не ебет кто ты уапщее , откуда свалился бля понятный хуй ты Кульсаринский очередной мамбет , лизущий хуй у БАРАБАНА бляя!!!
не ибет таких как ты вытирала тобой свои кроссы !!
на счет ЖАКАУ заруби себе на носу он мне не нравится и ты не парься ГОНДОН бляя!
хуйй суки хвостики Никоого нет своего Я!

0

47

Гриф пен Жакаудын айтканы унады жалпы !

Ал жалпы трек катты жарып жатырган жок ! Орташа болады )))

0

48

URIK_URKAN написал(а):

щааасс таак ЧИТАЙ внимательнее :ЛАС _ ПРОДАКШЕН я против тебя ничего не имела , единственное то что мне не нравится в тебе - ЭТО Твоя ТупоСть дешевая !!! А на счет  ТАГАй и как там - Молчи СУКИН СЫН , мне плевать на твоих людей бляя! ты сначало покажи мне свой Ебануттый мамбетский рэп и я на теа Смеятся буду ДАЛБИЧЧ бляядЬЬЬ!!! вообще не дуй св мою сторону , мне не ебет кто ты уапщее , откуда свалился б*я понятный хуй ты Кульсаринский очередной мамбет , лизущий хуй у БАРАБАНА бляя!!!не ибет таких как ты вытирала тобой свои кроссы !!на счет ЖАКАУ заруби себе на носу он мне не нравится и ты не парься ГОНДОН бляя! хуйй суки хвостики Никоого нет своего Я!

осы созден кеин калай уялмайсыз жигиттер а?
кызбен керисип журсиз е мое кулким келеди шынымды айтсам=)

0

49

Алиби не обижайся ,но я не сдержалась!

0

50

URIK_URKAN написал(а):

ЛАС _ ПРОДАКШЕН я против тебя ничего не имела , единственное то что мне не нравится в тебе - ЭТО Твоя ТупоСть дешевая !!!

Шурик озине коп алма

0

51

Салем салем ))

0

52

las production написал(а):

Шурик озине коп алма

ееее уапще че коппа азба измеряешь чтоль??

0

53

las production написал(а):

Шурик озине коп алма

коясалсейши кызбен кыз болмай не бар кызбен керисип ар уятын болса коягой ал де шалварынды боска киип журсин ба?

0

54

URIK_URKAN написал(а):

Алиби не обижайся ,но я не сдержалась!

их ))) мен ренжитын адам емеспин !   Маганда както похуй бул форумго арким оз ойын айтады !

Жакаудын ози унамасада онерин сыйлайм  ! 

Урик Ураган саган токталатын болсам ! Сен барго кадимги ше зззззааннсынГооООооООооООооОоо ! 

Тушшшшш Алаш естип калмасын кызганып калар )))))

Кукеси ренжитын адамдар бул форумда аз ! Оздери билип отырган шыгар !

0

55

Урик сонымен не хабарик сен де?

0

56

Big Ali G написал(а):

их ))) мен ренжитын адам емеспин !   Маганда както похуй бул форумго арким оз ойын айтады !

Жакаудын ози унамасада онерин сыйлайм  !

Урик Ураган саган токталатын болсам ! Сен барго кадимги ше зззззааннсынГооООооООооООооОоо !

Тушшшшш Алаш естип калмасын кызганып калар )))))

Кукеси ренжитын адамдар бул форумда аз ! Оздери билип отырган шыгар !

:blush:   =))) хихи рахмет копа копа )) оздериго бастаган !!
АЛАш отырго форумда хихи ))

0

57

Lil-Sat написал(а):

Урик сонымен не хабарик сен де?

тынышкойй, озинде ? ЛИЛ СЭТ айтпакшы ЕНТ калай болд? скока набрал?

0

58

Урик сенин олендерин неге тыындауга турмайд

0

59

Lil-Sat написал(а):

коясалсейши

оны шурикке айт

0

60

Lil-Sat написал(а):

сыртынан емес керек болса бетине айтамын а так оз озиме жауап беремин хех ким болыпты ол соншама бетине айта алмайтындай?

Айта алсан айт айтып сосы инетке жаз !!!!!!!!!!

0

Вы здесь » *-*-*КаZаKшА_рэп_хип-хоп_порталы*-*-* » Audio » ADAY OTBASY - MINE SAGAN!!!! JANA TRACK!!!!