SAT kalaisin ? ?
бари Шукир Алла озин калай?
*-*-*КаZаKшА_рэп_хип-хоп_порталы*-*-* |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » *-*-*КаZаKшА_рэп_хип-хоп_порталы*-*-* » Audio » ADAY OTBASY - MINE SAGAN!!!! JANA TRACK!!!!
SAT kalaisin ? ?
бари Шукир Алла озин калай?
Тректерин багалайм мыктыны мыкты деп мойндау керек оны сыртынан осектеп кундегенше !!
нахоя кырылып жатырсындар НАХУ КЕРЕК Интернет аркылы/ кызык
Тректерин багалайм мыктыны мыкты деп мойндау керек оны сыртынан осектеп кундегенше !!
сыртынан емес керек болса бетине айтамын а так оз озиме жауап беремин хех ким болыпты ол соншама бетине айта алмайтындай?
Салам джиги и кыздарики !
Тректи арким оз ойымен багалап сынап жатыр екен арине аркимнин ойы оз алдына дурыс шыгар мумкин !
Казир жуктеп корейк сосын оз ойымды айтып карайын ал тек шындыкты айтам оз оймнын !
Унамай калып жатырса кореалмайд деген анигмелер болмасын !
щааасс таак ЧИТАЙ внимательнее :
ЛАС _ ПРОДАКШЕН я против тебя ничего не имела , единственное то что мне не нравится в тебе - ЭТО Твоя ТупоСть дешевая !!!
А на счет ТАГАй и как там - Молчи СУКИН СЫН , мне плевать на твоих людей бляя! ты сначало покажи мне свой Ебануттый мамбетский рэп и я на теа Смеятся буду ДАЛБИЧЧ бляядЬЬЬ!!!
вообще не дуй св мою сторону , мне не ебет кто ты уапщее , откуда свалился бля понятный хуй ты Кульсаринский очередной мамбет , лизущий хуй у БАРАБАНА бляя!!!
не ибет таких как ты вытирала тобой свои кроссы !!
на счет ЖАКАУ заруби себе на носу он мне не нравится и ты не парься ГОНДОН бляя!
хуйй суки хвостики Никоого нет своего Я!
Гриф пен Жакаудын айтканы унады жалпы !
Ал жалпы трек катты жарып жатырган жок ! Орташа болады )))
щааасс таак ЧИТАЙ внимательнее :ЛАС _ ПРОДАКШЕН я против тебя ничего не имела , единственное то что мне не нравится в тебе - ЭТО Твоя ТупоСть дешевая !!! А на счет ТАГАй и как там - Молчи СУКИН СЫН , мне плевать на твоих людей бляя! ты сначало покажи мне свой Ебануттый мамбетский рэп и я на теа Смеятся буду ДАЛБИЧЧ бляядЬЬЬ!!! вообще не дуй св мою сторону , мне не ебет кто ты уапщее , откуда свалился б*я понятный хуй ты Кульсаринский очередной мамбет , лизущий хуй у БАРАБАНА бляя!!!не ибет таких как ты вытирала тобой свои кроссы !!на счет ЖАКАУ заруби себе на носу он мне не нравится и ты не парься ГОНДОН бляя! хуйй суки хвостики Никоого нет своего Я!
осы созден кеин калай уялмайсыз жигиттер а?
кызбен керисип журсиз е мое кулким келеди шынымды айтсам=)
Алиби не обижайся ,но я не сдержалась!
ЛАС _ ПРОДАКШЕН я против тебя ничего не имела , единственное то что мне не нравится в тебе - ЭТО Твоя ТупоСть дешевая !!!
Шурик озине коп алма
Салем салем ))
Шурик озине коп алма
ееее уапще че коппа азба измеряешь чтоль??
Шурик озине коп алма
коясалсейши кызбен кыз болмай не бар кызбен керисип ар уятын болса коягой ал де шалварынды боска киип журсин ба?
Алиби не обижайся ,но я не сдержалась!
их ))) мен ренжитын адам емеспин ! Маганда както похуй бул форумго арким оз ойын айтады !
Жакаудын ози унамасада онерин сыйлайм !
Урик Ураган саган токталатын болсам ! Сен барго кадимги ше зззззааннсынГооООооООооООооОоо !
Тушшшшш Алаш естип калмасын кызганып калар )))))
Кукеси ренжитын адамдар бул форумда аз ! Оздери билип отырган шыгар !
Урик сонымен не хабарик сен де?
их ))) мен ренжитын адам емеспин ! Маганда както похуй бул форумго арким оз ойын айтады !
Жакаудын ози унамасада онерин сыйлайм !
Урик Ураган саган токталатын болсам ! Сен барго кадимги ше зззззааннсынГооООооООооООооОоо !
Тушшшшш Алаш естип калмасын кызганып калар )))))
Кукеси ренжитын адамдар бул форумда аз ! Оздери билип отырган шыгар !
=))) хихи рахмет копа копа )) оздериго бастаган !!
АЛАш отырго форумда хихи ))
Урик сонымен не хабарик сен де?
тынышкойй, озинде ? ЛИЛ СЭТ айтпакшы ЕНТ калай болд? скока набрал?
Урик сенин олендерин неге тыындауга турмайд
коясалсейши
оны шурикке айт
сыртынан емес керек болса бетине айтамын а так оз озиме жауап беремин хех ким болыпты ол соншама бетине айта алмайтындай?
Айта алсан айт айтып сосы инетке жаз !!!!!!!!!!
Вы здесь » *-*-*КаZаKшА_рэп_хип-хоп_порталы*-*-* » Audio » ADAY OTBASY - MINE SAGAN!!!! JANA TRACK!!!!